Close Navigation
The Headrow

Project Type: Commercial

Client: Highcross

Value: £42 million

Location: Leeds

Refurbishment and extension, of a city centre former department store, for mixed-use development including retail and offices.

The offices provide 15,500m2 of flexible grade ‘A’ accommodation arranged around a large top lit atrium. Communal facilities are provided at efficiently spaced cores, which allow the sub-division of each floor plate into several suites. The offices are located above 3 floors of retail totalling 12,000m2, and basement car parking for 40 vehicles.

Amongst other awards, this project has received the National Award in the 2010 BCO Awards for Refurbished and Recycled Workplace.

The centre comprises:

  • 15,500m2 of flexible grade ‘A’ office accommodation
  • Large, top lit atrium
  • Communal facilities at efficiently spaced cores
  • 3 floors of retail totalling 12,000m2
  • Basement car parking

Role and Responsibility

Full architectural services.

Find out more

Contact Fairhursts to find out more about this project.

Contact Us
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×