Close Navigation
Thales Green Park

Project Type: Commercial

Client: Thales

Value: £20m

Location: Reading

Building 350, Green Park is the internal redevelopment of an existing office shell into one of Thales' primary headquarters. The project looks to provide innovative office space and high quality laboratories.

Located within Reading’s primary business park, Building 350 has developed an existing shell into a collaborative, multi-functional development including high quality working zones, innovative collaborative spaces and high spec laboratories. Central to the project is Thales’ customer suite and innovation centre, providing a high quality customer meeting zone and an innovative open space to both work and relax. The choice of colours, floor and ceiling designs and furniture all add to the intricacy of the design. The restaurant has utilised the same design philosophy, providing a creative and engaging space to both lunch and engage with others.

 

The centre comprises:-

  • Multi functional working zones
  • High Quality laboratory and testing facilities
  • State of the art offices
  • Innovative collaborative workspaces

Role and Responsibility

Full architectural service and interior design RIBA Stages 0 to 7 inclusive

 

Find out more

Contact Fairhursts to find out more about this project.

Contact Us
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×