Close Navigation
Communal relaxation space, in a Manchester residential development

Project Type: Hotels & Residential

Client:
Notice: Array to string conversion in /services/webpages/f/a/fairhursts.com/public/wp-content/plugins/timber-library/vendor/twig/twig/lib/Twig/Environment.php(462) : eval()'d code on line 57
Array

Value:

Location: Manchester

We provided this residential development with a small communal seating area — somewhere to enjoy a morning coffee or relax with a glass of wine and a book after a long day at work. Situated within the atrium, this space has an abundance of natural light and a touch of greenery, making it a comfortable, relaxing setting. The design however was done pre-pandemic; we now see this space being used more frequently as a retreat from the ‘home-office’.

Find out more

Contact Fairhursts to find out more about this project.

Contact Us
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×